Graag maken wij met u aan afspraak voor kennis & advies ten behoeve van Isolatie Machines

EPS-Parelblaasmachine


Pu-Tech Parelblaaspistool
Door Pu-Tech is een RVS-parelblaaspistool ontworpen waarmee de EPS-parels middels het venturi-principe worden aangezogen en een speciale nozzle ervoor zorgt dat alle parels in de mengkamer optimaal voorzien worden van lijm. Afhankelijk van de voegbreedte kan een inblaasmond van 16,18,20 of 22mm op het pistool geschroefd worden. 

 

 

De parelblaasmachine bestaat uit de volgende onderdelen

12, 16 of 20 m3 EPS-parelopslag 60 meter anti-statisch parelslangpakket, incl. lucht- en lijmtoevoer Compressor voor het blazen met 2 inblaaspistolen tegelijk 150 of 250 liter druktank voor lijm Uitneembaar frame met uitschuifbaar railsysteem voor EPS-parellijmtank Vulbuizensysteem met regelaar Inbouw in 4 of 5 meter aanhanger, BE-oplegger of vrachtwagen mogelijk.

Maatwerk EPS parelopslag


Om de EPS-parels in bulk te kunnen opslaan is minimaal 150m3 opslagruimte nodig. Voor een optimale benutting van uw opslagruimte kunnen wij een zelfontluchtende en antistatische flexibele maatwerkopslag leveren. Door het lichte gewicht van de silo zijn geen extra voorzieningen aan vloer of framewerk nodig.

En bij een wisselende capaciteitsvraag is de silo snel te monteren en te demonteren. De prijs per kubieke meter opslag is onverslaanbaar in vergelijk met stalen, aluminium en harde kunststof silo's.

Neem contact op met ons